Bemanning & Rekruttering

Buylogic’s bemannings tjeneste

Buylogic`s avdeling for bemanning er en totalleverandør av supply chain, senior merkantile og prosjektadministrative tjenester.

Ved å gi våre kunder optimale, fleksible, kostnadseffektive og ikke minst, den riktige løsningen på sine behov, er vår målsetting å bli det foretrukne bemanningsselskap.

Vi skal være fremover lent og fremtidsrettet og tilby optimale løsninger som kommer våre kunder til gode. Dette gir oss trygghet og ballast til videre satsing og utvikling.

Buylogic skal til enhver tid levere den beste bemanningsløsning for sine kunder

Vi ser på våre ansatte som vår viktigste ressurs, og vi vil tilby dem meningsfylte, varierte, interessante og utviklende arbeidsoppgaver både internt og hos våre ulike oppdragsgivere. Vi setter kundene og de ansatte i fokus og ønsker å yte den beste service på alle plan.

«Fornøyde kunder og ansatte er vår største drivkraft! «

Bemannings avdeling ledes av Leif Ostermann som har over 30 års erfaring innen konsulent/utleievirksomhet. Han har selv bakgrunn og utdanning innen personaladministrasjon og ledelse samt innkjøp og kontraktsadministrasjon.

Vi gjøre dette på følgende måter:

Vi gjør vårt ytterste for å møte markedet som en sterk og endringsvillig leverandør til både olje, – gass, – og energi selskaper, shipping samt andre privat og offentlig virksomheter. Vi har de ressurser som kreves for å kunne ta markedsandeler i et for tiden utfordrende arbeidsmarked.

Innleie av enkeltstående konsulenter:

Vi gjør forarbeidet og finner den riktige kandidaten utfra kundens behov i forhold til elementer som: Utdannelseskrav, erfaring og miljøkrav samt personlige egenskaper og egnethet. Hvilken kandidat har du behov for akkurat nå?

Try for hire:

Kunden kan leie vår lanserte kandidat i en tidsbegrenset periode på 6 mnd. Etter denne perioden står kunden fritt til å fastansette vår konsulent.

Direkte Rekruttering:

Buylogic bemanning foretar hele prosessen fra annonsering, utvelgelse, intervjuing og ferdigstillelse av kandidat. Kunden betaler kun et engangs rekrutterings honorar.

Forretningsområder / fagfelt

Vi leverer spesialister innen følgende fagfelt:

  • Innkjøp/ Supply Chain/ Material & Logistikk
  • Kontrakt og anbudsarbeid
  • Teknisk Dokument kontroll og LCI
  • Senior Administrativt personell, HR og HMS
  • Økonomiarbeid (regnskap, lønn & kost kontroll)
  • IT og Support tjenester
  • Andre tekniske prosjektadministrative tjenester
Kontakt

Leif Ostermann
Avd. Leder Bemanning
Mob: +47 464 28 283
Mail: leif@buylogic.no